30/872-5000, 1/784-9717
1135 Bp. Hegedűs Gy. u. 35b

0item(s)

Az Ön bevásárlókosara üres.

Product was successfully added to your shopping cart.

Stadler Form Anton ultrahangos párásító

Garancia: 1 év

Készlet infó: 1-3 munkanap

Gyors áttekintés

Vízlágyító patron
Változtatható teljesítmény
Ionos ezüst kocka
Illatanyag kibocsátás
Éjszakai üzemmód
Automatikus kikapcsolás
34 990 Ft
Stadler Form Anton ultrahangos párásító rendelhető minimális mennyisége 1
34 990 Ft

Részletek

A Stadler Form Anton Ultrahangos hidegpárásító a vízporlasztás elvén működik, a víz mikroszkopikus cseppekre porlasztása után párát fúj ki. Ez a köd szinte azonnal eloszlik a szobában. A párásító a beépített, cserélhető vízlágyító patronnak köszönhetően csapvízzel is működtethető anélkül, hogy fehér por (vízkőmaradványok) jelenne meg a bútorokon. A berendezés gyakorlatilag teljesen hangtalanul és automatikusan működik. 

Párásítás-erősség szabályzóval is rendelkezik, amivel a kívánt páraszint beállítható. Használatuk bizonyos légzőszervi megbetegedéseknél kifejezetten ajánlott. Ha kiürült a víztartály a készülék automatikus lekapcsol, amit a led pirosra váltása jelzi. A jelzőfények fényereje 3 állapot közül választható. 

Higiénia

Ionic Silver Cube ezüst tégla

Az ezüsttégla ezüstionok folyamatos kibocsátásával akadályozza meg a csírák és baktériumok elszaporodását a légnedvesítőben. Az ezüstionoknak kiváló mikrobaölő hatása van és ezt használja a vízben lévő kórokozók és baktériumok elpusztítására. Az ionokat kibocsátó ezüsttégla rögtön működésbe kezd, ha vízzel kerül érintkezésbe a készülék belsejében és a készülék kikapcsolt állapotában is kifejti a hatását. A Stadler Form cég egy Silversan ™ nevű anyagot használ a szabadalmaztatott technológiával készült Silver Cube gyártásánál. Ez az anyag biztosítja az ezüstionok vízben való egyenletes és állandó elosztását, emellett önmagát regenerálja, így rendkívül hosszú élettartama van. Nem lehet túladagolni, ellenáll a tisztításra használt vegyszereknek és a vízben található tipikus vegyületeknek.

Ajánlott maximális szobaméret: 25 m2 / 60m3
Párásító kapacitás: 120 g/h
Víztartály térfogata: 2.5 liter
Zajszint: 26 dB
Hálózati feszültség: 220-240V / 50 Hz
Teljesítmény: 18W
Méretek: 184 x 262 x 184 mm
Súly: 1.9 kg

Termék jellemzők

Név Stadler Form Anton ultrahangos párásító
Gyártó Stadler Form
A gyártó oldala Stadler Form Anton gyártói weboldala
Kezelési útmutató linkje Nem
Méretek 184 x 262 x 184 mm
Súly (kg) 2.0000
Készlet infó 1-3 munkanap
Ár 34 990 Ft