30/872-5000, 1/784-9717
1135 Bp. Hegedűs Gy. u. 35b

0item(s)

Az Ön bevásárlókosara üres.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Denon ENVAYA hordozható bluetooth hangszóró

Denon ENVAYA hordozható bluetooth hangszóró, fekete

Garancia: 2 év gyári garancia

Készlet infó: RENDELÉSRE

Gyors áttekintés

Bluetooth aptX ® - CD-minőségű streaming
NFC párosítás
LED Akkumulátor kijelző
USB telefon töltés
44 990 Ft
Denon ENVAYA hordozható bluetooth hangszóró, fekete rendelhető minimális mennyisége 1

Részletek

A szenzációs hangzás érdekében a Denon Envaya™ hordozható Bluetooth hangszóró rendelkezik a legújabb minőségi jellemzőkkel a zenehallgatáshoz, filmnézéshez, video, TV, vagy játék megjelenítéshez a Bluetooth mobil eszközökön. A karcsú, kompakt, egyszerűen használható hordozható hangszóró rendszer büszkélkedhet kategóriájának legjobb minőségi jellemzőivel, többek között a legújabb BluetoothŸ aptXŸ alacsony késleltetésű CD minőségű vezeték nélküli streaming technológiával, az NFC "párosítás"-sal és a kompakt méreteit messze meghaladó hangvisszaadási képességgel.

Az olasz formatervezés ihlette nagy és esztétikus fém hangszórórács akár levehető, hogy személyre szabható legyen a megjelenés a négy cserélhető színes előlapi szövet által. A Envaya formája valóban sugallja a hordozhatóságot. Egy kézzel aktiválhatja a kihajtható gumi lábakkal felszerelt támasztékot a stabil elhelyezéshez. Használat után csak megnyomja a hangszórót az összezáráshoz, felemeli és már mehet is. A kezelése elképesztően egyszerű az intuitív tapintható gombok által, amelyek a hangszóró felső részén találhatóak: bekapcsolás/kikapcsolás, Aux és Bluetooth választás, konkáv/konvex hangerő +/-, hangszóró némítás, LED-es akkumulátor jelző és az NFC érintés érzékelő.

Az AUX bemenetre csatlakoztathatja bármely analóg audio kimenettel rendelkező nem Bluetooth audio eszközét, valamint az USB port tölti a mobil eszközöket is. Az akkumulátor 10 óra működést biztosít egy töltéssel. A mellékelt 100-240V hálózati adapter tartalmazza a különböző régió dugókat, így használhatja a készüléket az egész világon. Az opcionális hordtáska védi at Envaya-t és tárolja a tartozékokat útközben..

CD minőségű streaming
A Bluetooth aptX alacsony késleltetésű audio streaming teszi ideálissá az Envaya-t a zenehallgatáshoz, filmnézéshez, TV vagy videó nézéshez, illetve a játékhoz. Az aptX egy jobb minőségű Bluetooth streaming formátum, amely CD minőségű streaminget biztosít - olyan, mintha csatlakozna a hangsugárzóhoz egy audio kábellel. Emellett a legújabb aptX alacsony késleltetésű streaming biztosítja a teljes CD minőség mellett azt, hogy mindössze 32 milliszekundum (ms) késleltetéssel továbbítja a jeleket; ami sokkal kisebb, mint a szabványos Bluetooth késleltetés, mint a 150 ms (+/- 50ms). Ez gyakorlatilag kiküszöböli a szokásos hang-kép késleltetési anomáliákat, mint a "lip-sync" problémák, melyek természetes velejárói a szabványos Bluetooth streaming-nek..

Egyszerű vezeték nélküli csatlakoztathatóság
Az NFC párosítás lehetővé teszi a felhasználó számára bármely NFC-képes Bluetooth audio-eszköz automatikus párosítását egyetlen gomb megnyomása nélkül. A Multipoint funkció lehetővé teszi, hogy akár három eszközt is lehessen párosítani egyidejűleg az Envaya-hoz, hogy elérhetővé tegye a zene megosztást a barátok között. A hangszóró egy időben egy audió stream-et játszik le és váltani lehet egy másikra, ha az aktuális felhasználó szünetelteti a zenét..


Kategóriájának legjobb hangminősége - hangolva a Denon és a Fink Audio Consulting által
Az egyedi fém rács minta és az alatta levő színes szövet biztosítják a prémium megjelenést (Cserélhető rácsok)
LED Akkumulátor kijelző


Gumi lábak a stabil elhelyezéshez
NFC párosítás
2x 57mm speciálisan kifejlesztett full range hangsugárzók
100mm-es nagyméretű, passzív hangsugárzó a mély és gazdag basszusokhoz
Bluetooth aptX ® - CD-minőségű streaming, Dinamikatartomány> 92dB, Visszafelé kompatibilis
USB telefon töltés
Akkumulátor (akár 10 órányi zenehallgatás, teljes feltöltés 2,5 óra alatt)
Matt fekete kivitel kék szövettel vagy magasfényű fehér kivitel narancs szövettel

Termék jellemzők

Név Denon ENVAYA hordozható bluetooth hangszóró, fekete
Gyártó Denon
A gyártó oldala Denon ENVAYA gyártói weboldala
Tesztek AV-Online teszt
Kialakítás Hordozható
Méretek 255 x 140 x 47,5 mm
Súly (kg) 2.0000
Készlet infó RENDELÉSRE
Ár 44 990 Ft