30/872-5000, 1/784-9717
1135 Bp. Hegedűs Gy. u. 35b

0item(s)

Az Ön bevásárlókosara üres.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Compagnia dell’Arabica Ethiopia 10x5,2g

Compagnia dell’Arabica Caffé Ethiopia 10x5,2g

Garancia:

Készlet infó: Külső raktáron

Gyors áttekintés

Nespresso kávékapszula
Intenzív aromával rendelkező kávé
Származás: Etiópia
120 Ft/kapszula
1 199 Ft
Compagnia dell’Arabica Caffé Ethiopia 10x5,2g rendelhető minimális mennyisége 1

Részletek

Etiópia a kávé őshazája; az egyetlen ország a világon, ahol a kávé a vadonban, természetes módon fordul elő. Etiópia egyik legnagyobb erdősége a Harenna Forest a Bale Nemzeti Park varázslatos hegyei között található, 350 km-re délre a fővárostól, Addis Abeba-tól. Itt a hatalmas fák árnyékában, mintegy 1800 m-es magasságban az arabica vadon terem. Ezer és ezer éves hagyomány alapján a családok leszüretelik ezeket a kávészemeket, majd a napon kifeszített hálókon szárítják, és később mozsárban megőrlik. A vendéget atavisztikus ceremónia kíséretében kávéval kínálják, ami egy olyan ünnepélyes rítus, ami a tisztelet és a vendégszeretet szimbolisztikus kifejezése. Az érett kávébogyókat kézzel szüretelik, mindig a legpirosabbakat kiválasztva: ezt a munkát a helyi lakosság mindig közösen végzi, barát és ellenség együtt, tiszteletben tartva a természet és az ember közötti kölcsönösséget. Harenna vadon termő erdei kávéjának sorsát 60 család igazgatja, segítve a termelési lánc lerövidítését, illetve a minőség és a terület védelmét, tiszteletben tartva a termelésben résztvevők emberi méltóságát.

Intenzív aromával rendelkező kávé,melyben fellelhető jegyek a citrusok, virágok és gyógynövények, kellemes vanilíás útóízzel .

A Harena erdő területén belül található az egyik kíváló mínőségű termőterület,ahol 1800 m magaságban nő ez a fantasztikus kávé, melyeket hatalmas fákkal árnyékolnak a jobb mínőség érdekében.

Kíváló tejeskávék alapjául szolgál, de presszó kávénak is felejthetettlen élmény nyújt.

Termék jellemzők

Név Compagnia dell’Arabica Caffé Ethiopia 10x5,2g
Gyártó Compagnia dell’Arabica
Készlet infó Külső raktáron
Súly (kg) 0.0000
Ár 1 199 Ft