30/872-5000, 1/784-9717
1135 Bp. Hegedűs Gy. u. 35b

0item(s)

Az Ön bevásárlókosara üres.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Caffesso Intenso

Caffesso Intenso, Nespresso kapszula 60db

Garancia:

Készlet infó: Külső raktáron

Gyors áttekintés

Nespresso kávékapszula
Erőteljes eszpresszó íz
100 Ft/kapszula
5 999 Ft
Caffesso Intenso, Nespresso kapszula 60db rendelhető minimális mennyisége 1

Részletek

A legősibb fajták kávészemeit vegyítettük. Ez az erőteljes eszpresszó íz elárasztja az etióp, mexikói, indiai és kolumbia kávék különleges íz karaktereit némi kakaós érzéssel, és egy kis felemelő ázsiai robuszta citrus benyomással, ez így együtt pedig testes cappuccinot vagy erőteljes cortadot garantál.

Svájci ihletésű:
a Nestlé Svájcban 1986-ban kezdett kapszulákat árulni az új Nespresso® márkanév alatt. Ma már több mint 8 millió otthon és vállalkozás élvezi világszerte a jobb minőségű ’otthon készített’ eszpresszót az okos kis gépeknek köszönhetően. A Nespresso® - kompatibilis kapszulák megjelenése új lehetőségét teremtett a kereskedők és azon fogyasztók számára akik a jónál jobbat akarnak: a Caffesso™ nekik nyújt választási lehetőségeket.

Olasz pörkölésű:
az olaszok találták fel az eszpresszót. Így amikor a Caffesso™ megalkotta a luxus eszpresszó keverékeinek választékát a lehető legjobb minőségű kávéhoz vezető útnak az tűnt, hogy kihasználjuk az eszpresszó olasz megalkotóinak hatalmas tapasztalatát. A keverékeinket a világpiacra alkottuk meg és olaszok tökéletesítették őket -Olaszországban, magas minőségi elvárások szerint.

Európai csomagolású:
Azért, hogy a legjobb minőséget versenyképes áron tudjuk biztosítani a kereskedőknek és a fogyasztóinknak, a svájci ihletésű, olasz pörkölésű eszpresszó keverékeinket Európában zárjuk kapszulákba és csomagoljuk.

A Caffesso™ a Nespresso® előtt egy olyan termékcsaláddal tiszteleg, ami magában foglalja a legnépszerűbb grand cru ízeket - azok összes jellegzetességeivel. Ugyanakkor megmutatjuk Vevőinknek azt is, hogy hogyan gondolkoznak régióról - régióra az olaszok világhírű kedvenc italukról.

Termék jellemzők

Név Caffesso Intenso, Nespresso kapszula 60db
Gyártó Caffesso
Készlet infó Külső raktáron
Súly (kg) 0.0000
Ár 5 999 Ft