30/872-5000, 1/784-9717
1135 Bp. Hegedűs Gy. u. 35b

0item(s)

Az Ön bevásárlókosara üres.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Alpine X701D-Q5 fejlett navigációs rendszer

Alpine X701D-Q5 fejlett navigációs rendszer

Garancia: 2 év gyári garancia

Készlet infó: RENDELÉSRE

Gyors áttekintés

Audio A4-hez (2007-2015) és A5 (2007-2016)
A rendszer teljes mértékben csatlakozik a jármű elektronikus rendszeréhez
Beépített Bluetooth® modul
7 colos (17.8cm), nagy felbontású kijelző
Intuitív felhasználói felület
Alpine audiofil hangminőség
599 990 Ft
Alpine X701D-Q5 fejlett navigációs rendszer rendelhető minimális mennyisége 1

Részletek

Az Alpine bemutatja a prémium Infotainment rendszerét, amely kizárólag az A4-es (modell év 2007-2015) és az A5 (modell év 2007-2016) számára terveztek. A gyorsan növekvő Alpine Style jármüspecifikus rendszer széria részeként az X701D-A4R az Audi tulajdonosok számára hozzáférést biztosít a legfrissebb kompatibililis médiákhoz, a legmodernebb navigációs technológiához és az Alpine audiofil hangminőségéhez. A rendszer minden eleme tökéletesen illeszkedik a meglévő telepítési helyre és teljesen integrálódik a jármű elektronikus rendszereibe.

Kiterjedt kutatások és a jármű részletes megértése volt szükséges ahhoz, hogy tervezzünk egy fejegységet, amely tökéletesen illeszkedik a jármű elektronikus rendszereibe. Az X701D-A4R teljes mértékben kompatibilis az Audi A4 / A5 kormánykerék vezérlőgombokkal és a multi-információs kijelzővel a műszerfalon, hogy fenntartsa az összes fontos járműfunkciót.

A 7 colos (17.8cm), nagy felbontású kijelző lehetővé teszi a teljes rendszer működését az érintőképernyős technológián keresztül és biztosítja a legújabb videó technológiát a kiváló kép élességgel, kontraszttal és felbontással. Ez lehetővé teszi, hogy a navigációs térképek lenyűgöző részletességgel jelenjenek meg, míg a filmek és videoklipek igazi moziélményt jelentenek. A felhasználói felület nagyon intuitív és úgy tervezték, hogy tökéletesen integrálható legyen a járműbe. Hamarosan értékelni fogja a könnyű használatot és kényelmet amit a elérhet egy gombnyomással az Audiban.

Az Alpine rendszer lehetővé teszi, hogy élvezze a filmeket, zenei videókat, vagy tévéműsorokat számos különböző forrásból, például DVD-t az opcionális optikai meghajtóról, az USB-ről, a legújabb okostelefonokrók, melyek rendelkeznek HDMI kimenettel, vagy hordozható videó eszközökről (opcionális kábel vagy adapter szükséges). Ön is csatlakozni tud az iPod vagy iPhone eszközével és élvezheti a videó tartalmakat a nagy felbontású 7 colos kijelzőn. A vezetés biztonsága érdekében a videó lejátszás funkció csak akkor elérhető, ha a jármű nincs mozgásban.

A beépített Bluetooth® modul segítségével vezeték nélkül csatlakoztatható egy mobiltelefon a kihangosítóhoz, míg a gyakori szoftverfrissítések biztosítják a teljes kompatibilitást a legújabb telefonokkal. Az intuitív felhasználói felület nagyon könnyen kezelhető és magában foglalja a gyorshívó funkciót is a leggyakrabban hívott számokhoz. A Bluetooth® lehetővé teszi az audio streaminget a telefonról: audio tartalmakat, vagy akár internetes rádióállomásokat is vezeték nélkül hallgathat a készüléken.

A Alpine világszerte ismert a kiváló hangminőségéről. Az audio szakembereink minden részletre gondosan ügyeltek az X701D-A4R megtervezésénél - válogatott, kiváló minőségű alkatrészeket alkalmaztak a precíziós audio tuning érdekében -, hogy egy igazán high-end hangzást biztosítsanak az Audi számára. A rendszer számos hang beállítási funkcióval rendelkezik, mint például a digitális idő korrekció és professzionális kiegyenlítés lehetővé teszi a felhasználók számára a rendszer kiigazítását a saját preferenciáik szerint.

Termék jellemzők

Név Alpine X701D-Q5 fejlett navigációs rendszer
Gyártó Alpine
Teljesítmény csatornánként -
Lejátszható lemezek -
Lejátszható fomrátumok MP3, AAC, WMA
USB csatlakozó Igen
Bluetooth Igen
iPod vezérlés Igen
Csatlakozók -
Súly (kg) 3.0000
Készlet infó RENDELÉSRE
Ár 599 990 Ft