30/872-5000, 1/784-9717
1135 Bp. Hegedűs Gy. u. 35b

0item(s)

Az Ön bevásárlókosara üres.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Airbi Pure levegőtisztító integrált nano-fotokatalisztikus rendszerrel

Airbi Pure levegőtisztító integrált nano-fotokatalisztikus rendszerrel

Garancia: 2 év

Készlet infó: 1-3 munkanap

Gyors áttekintés

Ajánlott helyiség: max. 46 m2
Nano-fotokatalitikus légtisztító készülék
HEPA szűrő
UV-lámpa + fotokatalizátor
Színes LED kijelző
144 900 Ft
Airbi Pure levegőtisztító integrált nano-fotokatalisztikus rendszerrel rendelhető minimális mennyisége 1

Részletek

Az Airbi PURE egy multifunkciós, nano-fotokatalitikus légtisztító készülék. Az általa megmozgatott légmennyiség (elérheti a 365 m3/órát) max. 46 m2 alapterületű helyiség légterének tisztítására javasolt.

A készülék többféle pl. légszenzor (érzékelők alapján), automata (óránként 20’-ig BE), időzített (1,2,4 óra BE), manuális és éjszakai (folyamatos) üzemmódban üzemeltethető.

Az Airbi PURE légtisztító készülékben a szaganyagokra és a levegőben lebegő részecskékre is érzékeny szenzorok találhatók, amelyek folyamatosan ellenőrzik a  helyiség légterének minőségét és annak megfelelően állítják be az optimális ventilátor fordulatszámot. A hatékonyságot a beépített HEPA szűrő (allergének szűrése), aktív szén szűrő (gázok lekötése), rostszűrő (szagok és vegyi anyagok eltávolítása), vagy UV-lámpa + fotokatalizátor (sterilizál, baktériumok vírusok szaporodását gátolja) biztosítja. A készülék figyelmeztető jelet ad, ha elérkezik valamelyik cseréjének időpontja.

Az előlapon színes LED kijelző mutatja az egyes üzemállapotokat, melyeket az előlapi kezelőpanel gombjaival, vagy a tartozék távirányítóval állíthatunk be.

Az Airbi PURE készülék az allergiában szenvedők számára is ajánlott, mivel hatékonyan szűri ki a levegőben lebegő és allergiát okozó részecskéket, polleneket. Iongenerátort is alkalmazva pozitívan befolyásolja az otthona, vagy munkahelye légterét, mivel javítja a légzést és emellett a levegőben terjedő vírusok nagy részét is hatékonyan elpusztítja. Az egyik legfőbb előnye a halk működése (a motor zajszint minimuma csak 23dB). 

Termék jellemzők

Név Airbi Pure levegőtisztító integrált nano-fotokatalisztikus rendszerrel
Gyártó Airfree
A gyártó oldala -
Kezelési útmutató linkje N/A
Méretek 610 x 345 x 215 mm
Súly (kg) 7.5000
Készlet infó 1-3 munkanap
Ár 144 900 Ft